Украйна обяви, че нейните сили са нанесли удар по руско военно

...
Украйна обяви, че нейните сили са нанесли удар по руско военно
Коментари Харесай

Украйна удари руска военна база в Крим

Украйна разгласи, че нейните сили са нанесли удар по съветско военно летище на полуостров Крим, който беше анексиран от Москва през 2014 година, съобщи Агенция Франс Прес.

Украинското военно разузнаване съобщи, че въоръжените сили са провели " сполучлива "  операция в базата в Джанкой и са развалили радари и системи за противовъздушна защита, наред с други цели.

На този декор Кремъл съобщи, че новата американска помощ за Украйна няма да промени нищо на бойното поле. Вашингтон се приготвя за решаващо гласоподаване през уикенда по отношение на от дълго време спряното военно финансиране за Киев, съобщи Агенция Франс Прес.

Украйна се бори на бойното поле от месеци, превъзхождана по бройка от съветските сили в изискванията на дефицит на западни оръжия.

Кремъл съобщи, че не е обезпокоен от вероятността за нова инжекция западни оръжия. " Това по никакъв метод няма да повлияе на развиването на обстановката на фронта ", съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков.

" Всички специалисти в този момент настояват, че обстановката на фронта е доста неподходяща за украинската страна. Затова тя няма да може да промени нищо ", сподели той.
Украинският президент Володимир Зеленски съобщи, че продължилото с месеци забавяне е коствало на Украйна човешки живот и територия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР